Mielensäpahoittaja iski: Inisi roskisdyykkareille – internet tylytti huolella!

15.04.2017

Elämme sääntö-Suomessa, jossa mielensäpahoittaminen kukkii. Muuan ilmeisesti aivoapeudesta kärsivä varoitteli kuvan kanssa Facebookin kaupunkiryhmässä dyykkauksesta. Hän oli kuulkaa nähnyt kaksi miestä roskista tonkimassa. Olivat ottaneet jopa tyhjän pussin sieltä itselleen!

Internet ei katsonut moista nillitystä. Oikeastaan kaikki tyrmäsivät sen. Kunhan ei sotketa, dyykkaus on ihan jokaisen oma asia. Tässä käteviä ja osin kettumaisiakin kannanottoja aiheeseen:

-Useampi vuos noin törkeestä teosta. Ois kannattanu miettiä enne kun touhuaa noinkin rikollista!

-Ohhoh, ja ihan ehjän pussinko sieltä sekajätteestä varasti?! Käy nyt ihmeessä vaatimassa siltä se 20 senttiä mitä se kaupassa maksaa ja käy tilittämässä taloyhtiön kassaan.

-Mitä väliä sillä, jos roskiksesta jotkut hakee tavaraa. Mä en ainakaan säilytä tärkeitä tavaroita roskiksessa, joten ei haittaa, vaikka joku mun roskat sieltä veisi. Kunhan eivät sotke samalla, silloin pitäisi olla ihan sama, jos joku sieltä tavaraa hakee.

-Sehän tietää taloyhtiölle pienempää laskua, jos joku sivullinen tyhjentää roskiksia.

Jossain vaiheessa aloittaja kovensi tarinaa siten, että roskiksen lukot olisi murrettu ja roskia myös levitetty. Tästä virisi jo ihan uudenlainen keskustelu.

-Aina tällaisissa aloituksissa kun ei tulekaan aloittajan kaipaamia viestejä, tarina vähän muuttuukin ketjun edetessä. Jos on murtauduttu ja levitelty roskia, miksei sitä mainittu heti aloituksessa? Vasta sen jälkeen kun ap ei saanutkaan kaipaamiaan vastauksia, tulikin tuota yllättävää lisäinfoa.

-Joo, vähän erikoinen aloitus kyllä. Luulisi että jos oikeasti olisi murtauduttu, niin se olisi pääpointti, eikä se, että olivat tonkimassa roskiksia.

Käyttäjä poisti tässä vaiheessa kommentoinnin julkaisusta.

 

Lisää luettavaa