Mikä poliisia vaivaa kun ei puutu tähän – kaksi käsittämätöntä taparikollista Turussa

Poliisilla on mahdollisuus takavarikoida rattijuopon tai ajo-oikeudettoman auto toistuvien väärinkäytösten vuoksi. On myös mahdollisuus esittää henkilön vangitsemista rikollisen käyttäytymisen jatkamisen estämiseksi. Miksi poliisi ei tee mitään?

Turusta kaikuu nyt sellaisia uutisia, että pistää miettimään, syökö Turun poliisi donitseja vai tekeekö se työtään.

Kuulkaas tätä.

Lauantaina poliisi pysäytti entuudestaan sille tutun kaksikymppisen koijarin autoilemasta. Hänellä ei ole ajo-oikeutta. Haluatteko tietää monesko kerta tämä oli, kun mies näytti virkavallalle henkistä keskisormea ja osoitti täydellistä piittaamattomuutta lain kirjaimesta? Kyllä, tämä oli vuoden sisään 51. kerta.

Sunnuntaina Turun lähellä Raisiossa samanikäinen mies ajeli niinikään ilman ajo-oikeutta. Hänelle on kertoja kertynyt vuoden sisään jo 41.

Kuka siellä ei tee työtään, kun tällaista pääsee tapahtumaan, kysyy Comon toimittaja. Auto valtiolle tai henkilö pariksi viikoksi kiven sisään rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi!

Voi toimia näytösluontoisena varoituksena muillekin.

Laki auton takavarikoimisesta on ollut voimassa jo parikymmentä vuotta, mutta poliisipiirit käyttävät sitä hyvin eri tavoin. Jossain päin Suomea auto lähtee takavarikkoon hyvinkin helposti.

Aiheet: