Mikko Leppilammen yllättävä bisnestausta: Suhteet päättyvät – bisnekset ei

Indrek Galetin, Wikimedia Commons

Näyttelijä-juontaja on mukana useassa yrityksessä.

Mikko Leppilampi ei ole vain näyttelijä, juontaja ja laulaja. Hän on bisnesmies.

Mies on yllättäen mukana peräti viidessä eri yrityksessä. Aviapolis Studios Oy:ssä hän työskentelee hallituksen puheenjohtajana. Tämä yritys teki 49 000 euroa tappiollisen tuloksen viime tilinpäätöksessä, liikevaihtotietoja ei ole saatavilla.

ML (Mikko Leppilampi) Entertainment Oy:n näkymät ovat jo paljon paremmat. Viimeisin tilinpäätös osoittaa 343 000 euron vaihtoa 51 000 euron tuloksella. Liikevaihto on ollut koko ajan nousujohteinen. Hallituksen varajäsenenä istuu muuten Mikon entinen kumppani Maryam Razavi.

Mikko toimii hallituksen puheenjohtajana myös Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallbergin toimitusjohtamassa Suomen 10Tanssi Tapahtumat & Tuotanto Oy:ssä, jonka liikevaihto oli viimeksi 318 000 euroa, sekin kovin nousujohteinen. Tappiot ovat tosin syventyneet vuosi vuodelta niiden ollessa nyt 57 000 euroa.

Mikko on mukana myös tuoreessa Dynasty Music Oy:ssä, jonka tietoja ei yrityksen tuoreuden vuoksi ole saatavissa.  Hän on niinikään entisen aviovaimonsa Emilia Vuorisalmen yrityksen hallituksen varajäsen.

Mikolla yhteistyö ei pääty yritysmaailmassa, vaikka rakkaussuhteet päättyisivätkin.

Aiheet: