Miljoonikkokirjailijan murhaajan pidätysvideo julkaistiin poliisin toimesta – katso!

22.02.2017

Helen Bailey, 51, oli miljoonaomaisuuden lastenkirjoilla tienannut brittikirjailija, joka miehensä kuoleman jälkeen hakeutui netin sururyhmään. Siellä hän tapasi leskimiehen, häntä viisi vuotta vanhemman Ian Stewartin. Tämä oli kohtalokasta.

Mies oli vain rahojen perässä. Hän alkoi syöttää kirjailijattarelle unilääkkeitä munakokkelin seassa ja tukehdutti lopulta tämän kuoliaaksi. Sitten hän väitti naisen kadonneen. Hän vetosi tunteikkaasti ihmisiin rakkaansa löytämiseksi.

Poliisin epäilyt kuitenkin heräsivät, kun mies nosteli merkittäviä rahasummia naisen tililtä. Ruumis löytyi vihdoin autotallin likakaivosta. Kirjailija itse oli aiemmin vitsaillut, että se olisi täydellinen piilo ruumiille.

Nyt myös Stewartin aiemman vaimon kuolema menee tutkintaan. Tuplaleskimies on todettu syylliseksi kirjailijan murhaan ja tuomio tulee huomenna.

Alla poliisin julkaisema pidätysvideo, jossa miehelle selviää, että taru on nyt lopussa. Videolla mies toistelee, että ”onko tämä vitsi” ja kysyy onko autotallin ovi muuten auki.

Lisää luettavaa