IL: Minna arvostelee työkseen miesten peniksiä – saa kuussa jopa 9000 dollaria

Anteeksi mitäh?

Iltalehden Plus-maksupalvelu kirjoittaa Jonnasta, Ditasta ja Minnasta, jotka ovat suomalaisia naisia ja jotka ovat keksineet kivan bisnesidean.

He pyörittävät omia tilejä OnlyFans-palvelussa, mutta ei siinä kaikki. He tekevät myös dick ratingia eli arvostelevat miesten heille lähettämiä kikkelin kuvia maksusta.

Ja bisnes käy.

Minna kertoo, että ennätyspalkkio oli 9000 dollaria kuussa, eli yli 7000 euroa. Tässä summassa on toki kaikki OnlyFans-tuotto.

Kaikki kolme naista kertovat, että he antavat asiallista kikkelipalautetta eivätkä hauku ketään. Eikä se tietenkään rahalla maksavalle asiakkaalle sopisikaan. Dita toteaa:

– En ole ikinä rehellisestikään sanonut mitään loukkaavaa. Olen saattanut vaikka sanoa, että koko ei välttämättä ole niin iso, mutta silloin eri asennot onnistuu paremmin, ja kaikissa on hyvät ja huonot puolensa. Ei sillä koolla ole oikeasti väliä niin paljon.

Jotkut haluavat että heitä haukutaan. Ihan koko rahalla.

Minna tietää miksi miehet haluavat lähetellä dick pickejään:

– Kehuminen saattaa antaa rohkaisua, jos miettii oman kehon asioita. Jos ei ole vaikka uskaltanut ottaa naiseen kontaktia, niin netin kautta on helpompaa. Se voi vaikuttaa niin, että yöelämässä pystyy lähestymään naisia, kun on saanut toiselta jo hyväksynnän netin kautta.

 

Lähde: IL

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut