Miten saisin pierun hajun pois verkkareista?

Comon oma Professori Paronetti kertoo.

Seppo R. Janakkalasta kysyy häpeissään, että mitä oikein tehdä, kun hänen töissä usein käyttämänsä verkkarit alkavat haista pierulle.

-Totta kai olen vähän tuhnuttanut pierua silloin tällöin, sillä tavalla suhutellen, ettei kukaan kuule, varsinkaan jos en ole syönyt mitään mausteista. No, sitten käy niin, että se lievä pierunhaju vähän kuin tarttuu päivien myötä niihin verkkareihin. Alkavat haista ummehtuneelle. Varsinkin nahkainen työtuoli altistaa tälle muhimiselle. Olen monta kertaa pyyhkäissyt tuolin istuinosaa, eikä se varsinaisesti haisekaan, mutta kyllä ne housut alkavat haista. Mitä tässä pitäisi tehdä? kysyy Seppo.

Kaiken alan asiantuntija professori Paronetti vastaa:

Hei Seppo! Kokeilepa etikalla. Kaada sitä ämpärilliseen kylmää vettä parisen desiä ja anna liota housujen tunnin verran. Sitten peset normaalisti. Voit myös laittaa veden ja ruokasoodan seosta (niistä tekemääsi tahnaa) hajukohtaan, taputella sitä ja antaa sitten vaikuttaa puoli tuntia. Harjaa sitten pois ja pese koneessa. Myös sitruunamehua voit kokeilla laittamalla sitä muutaman lorauksen ämpärilliseen, jossa liotat vaatetta. Sitten peset.

Tuulettaminen on tietenkin aina hyvä juttu, kokeile sillä aivan aluksi-aluksi. Varsinkin sitruunamehun kohdalla kannattaa olla tarkka, se voi haalistaa värejä.

Prof. Paronetti auttaa ihmisiä tästedes Comossa. Kysymykset lähetetään risuaitaa pitkin tai telepatiaa apuna käyttäen.

Aiheet: