MN: Saija Tuupanen puhui erosta ja itsetunto-ongelmasta josta kärsii

Saija Tuupanen on avautunut.

26.06.2024

Jokin aika sitten Sami Hedbergin kanssa eronnut Saija Tuupanen on avautunut Me Naiset -lehden jutussa erostaan ja tämän hetkisestä elämästään.

Viisi vuotta kestänyt parisuhde ja avoliitto päättyi siihen, kun he muuttivat erilleen maaliskuussa. Tuolloin pari ei vielä paljastanut eron olevan totta. Viime kuussa he tulivat asialla julkisuuteen yhteisellä Instagram-päivityksellään.

Saija kertoo Me Naisille ettei rakkaus Samiin ole kadonnut. Syy eroon jää silti mysteeriksi ulkopuolisille:

-Joskus elämä menee näin, vaikka rakkaus ei katoaisi. Totta kai olen ollut surullinen, sillä päätös ei ollut helppo. Olen silti onnellinen, ettei eroomme liittynyt minkäänlaista draamaa tai riitelyä, Saija toteaa.

Kaikesta saa sen kuvan että lähtijä suhteessa on ollut nimenomaisesti Saija. Uutta miestä tai suhteen kolmatta pyörää ei ollut.

-En kaipaa ketään vierelleni. Nyt on minun aikani opetella elämään yksin, Saija toteaa Me Naisissa.

-Kaikessa ei voi aina onnistua, vaikka kovasti sitä toivoinkin. Silti ajattelen, että surut kuuluvat elämään ja opettavat.

Saija puhuu lehdelle myös valtavista itsetunto-ongelmistaan, joista hän on kärsinyt vuosia. Hänen on ollut vaikea ottaa vastaan kohteliaisuuksia esimerkiksi Samilta, koska hänen itsetuntonsa on niin heikko.

– Minun täytyy saada enemmän itseluottamusta. En osaa ottaa vastaan toisen ihmisen kauniita sanoja, jos en usko niitä itse. Haluan olla eheämpi ennen kuin ryhdyn uuteen suhteeseen, Tuupanen korostaa Me Naisissa.

 

 

Lisää luettavaa