Muistatko vielä Phil Collinsin – istuu laulaessaan ja näyttää tältä nyt!

Phil Collins on jo 66 vuotta vanha. Ja hän konsertoi edelleen.

21.08.2017

Kymmenistä hiteistään niin Genesis-yhtyeensä kanssa kuin soolonakin tunnettu Phil Collins astui kotiyleisönsä eteen Englannissa pari kuukautta sitten.

Kyseessä on Not Dead Yet Tour – Ei kuollut vielä -kiertue, joka starttasi kesäkuussa ja kestää joulukuulle käsittäen 24 keikkaa. Kiertue on lähinnä Britannian sisäinen poiketen toki Saksassa ja Ranskassa.

Collins on yksi kolmesta artistista (muut ovat Paul McCartney ja Michael Jackson), joka on onnistunut myymään yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti sekä soolourallaan että lisäksi yhtyeen jäsenenä. Hänellä on myös ollut Billboardin listauksen mukaan eniten top-40-hittejä 80-luvulla.

Mutta miten sujuu mieheltä ”balalaikka” tänään. Tsekataan tilanne. Toimittajan lempparibiisi Sussudio lauteilla. Ja kyllähän se toimii, vaikka mies on verhoutunut silmälaseihin, kalju on jo harmaantunut ja hän laulaa istuaaltaan käsin.

Näin se elämä etenee. Miehen tavaramerkki keikoilla oli Sussudion pyörähtäessä käyntiin näyttää kuntoaan. Hän lenkkeili lavarakennelmia ympäri niin että heikompaa hirvitti, ja kun tuli lauluosuuden aika, aloitti sen täysin hengästymättä. Nyt on siis hieman toisin.

Lisää luettavaa