Muodostui nettihitiksi! Tämä kuva ja tarina pysähdyttää miehiä ympäri maailman!

Reddit-käyttäjän lisäämä kuva vanhasta miehestä ravintolassa koskettaa. Se on ollut tänään Imgur-palvelun katsotuimpia viraalikuvia. Tarina menee näin:

”Näin tämän ikääntyneen miehen syömässä yksinään. Mukanaan hänellä oli vanha kuva naisesta. Ajattelin piristää herraa puhelemalla hänelle. Kuten arvelinkin, kuvan nainen oli hänen vaimonsa. Mutta en odottanut näin mielenkiintoista tarinaa.”

”He tapasivat, kun he molemmat olivat 17. He tapailivat, mutta menettivät kontaktinsa, kun nuorukainen lähti sotaan ja tytön perhe muutti. Mutta mies ajatteli neitokaistaan läpi sodan. Kun hän palasi taisteluista hän päätti etsiä rakkaansa. Hän etsi kymmenen vuotta eikä deittaillut ketään muuta. Ihmiset pitivät häntä sekopäänä, mutta mies vastasi heille olevansa hullu – hulluna rakkaudesta.”

”Kerran matkallaan Kaliforniassa hän piipahti parturissa. Hän paljasti parturille kuinka hän oli etsinyt kuvan tyttöä kymmenen vuotta. Parturi meni puhelimeen ja kutsui tyttönsä sisään. SE OLI HÄN!!! Tytöstä nuoreksi naiseksi varttunut kaunotar oli myös etsinyt poikaa kaikki nämä vuodet tapailematta ketään muuta.”

”Mies kosi välittömästi. He olivat naimisissa 55 vuotta kunnes nainen kuoli viisi vuotta sitten. Mies juhlii edelleen vaimonsa syntymäpäiviä ja heidän hääpäiviään. Hän vie vaimonsa kuvan joka paikkaan ja suutelee sitä hyvänyöntoivotukseksi. Mies totesi minulle olleensa todella rikas mies. Ei rahasta mutta rakkaudesta. Heillä ei kuulemma koskaan ollut riitoja, mutta paljon keskusteluja.”

”Mies muistutti minua siitä, että ihmiset ovat kuin kynttilöitä. Minä hetkenä tahansa tuuli voi puhaltaa ne sammuksiin, joten kannattaa nauttia valosta, kun teillä on se. Kertokaa tyttöystävällenne tai vaimollenne joka päivä, että rakastatte häntä.”

Reddit-käyttäjä toteaa, että ihmisten kannattaisi puhella vanhemmille ihmisille enemmän, etenkin tuntemattomille.

”Voi olla että piristätte heidän päiväänsä, mutta voitte yllättyä, kuinka he piristävätkin teidän päiväänne.”

Imgur-kuvakaappaus, kuvaan täältä

Aiheet: