Myyjä kertoo oudosta ilmiöstä: Meitä juoksutetaan erikoisella asialla

Kauppakeskuksessa työskentelevä myyjä on huomannut oudon ilmiön. Kun vanhemmat haluavat olla rauhassa vastapäisessä ravintolassa, he laittavat lapsensa kyselemään kauppaan kaiken maailman turhamaisuuksia.

09.03.2018

Ilmiö on kuulemma toistuva ja todellinen, ja myyjä avautuu siitä Aasiakas.net-sivustolla.

-Liikkeessämme on ruvennut viime aikoina yleistymään jonkinlainen henkilökunnan käyttö omien lasten huvittamiseen. Sijaitsemme kauppakeskuksessa, ja meitä vastapäätä on pari ravintolaa ja vähän kauempana vielä pari lisää. Etenkin viikonloppuisin lapsiperheet menevät ravintoloihin syömään, ja siinä kohtaa kun muksut ovat valmiita ja alkavat osoittaa tylsistymisen merkkejä aikuisten vielä syödessä, vanhemmat usuttavat pilttinsä liikkeeseemme seikkailemaan.

Heille annetaan typeriä kysymyksiä, joita he käyvät alvariinsa kysymässä myyjiltä. Sitten he juoksevat vastaamaan vanhemmilleen. Ja sama toistuu. Myyjätär toteaa, että hän on jo alkanut käyttää kikkaa: pyydä vanhempasi itse tänne kysymään.

Tässä kyselyleikkien saldoa, eli kysymyksiä, joita lapset tulevat liikkeeseen esittämään:

-“Hei paljonko kello?”
“Moneen te ootte tänään auki?”
“No entäs huomenna?”
“No entäs sunnuntaina?”
“No entäs ens jouluna?”
“Äiti käski kysyä myytteks te purkkaa?”
“Mun iskä haluis tietää paljon teillä maksaa tuote/palvelu x?”

-Jokaisen lauseenvaihdon välillä lapsi säntää ulos vastapäiseen ravintolaan kertomaan vastauksensa vanhemmilleen. Hetken päästä lapsi on takaisin myymälässä ja kysyy taas jotain muuta, myyjä parahtaa Aasiakas.netissä.

Mitään ei osteta, vaan myyjiä juoksutetaan vain siksi, että vanhemmat saisivat olla rauhassa hetken.

Lisää luettavaa