Myyjä paljastaa: Tästä pikuasiasta kehkeytyy usein iso poru!

The Muovipussi.

Kaupan kassalla työskentelevä henkilö on kirjoittanut Aasiakas.net-sivustolle ja ihmettelee ihmisten outoa käytöstä. Tapauksen nimi on muovikassi.

-Muovikassi on pieni ja arkipäiväinen asia, mutta jotenkin ihmeessä tuo pieni asia saa monet aikuiset ihmiset täysin ymmälleen ja jopa raivon valtaan tasaisin väliajoin. Kysehän on siis totta kai muovikassien maksullisuudesta, kassamyyjä paljastaa.

Myyjän mukaan kaikki ovat jo tottuneet siihen, että ruokakaupoissa kassit ovat maksullisia, mutta erikoisliikkeissä tähän ei ole totuttu. Maksullisuus aiheuttaa tyrmistystä.

-Sitten ovat nämä, jotka kokevat ansaitsevansa ilmaisen muovipussin. “Minä oon ostanut tässä nyt isolla summalla ja joudun sitten vielä maksamaan muovipussista, niinkö sinä sanot?” (…) Tekisi mieli sanoa, että jos ei ole ongelmaa maksaa isoa summaa tuotteista kassalla, niin ei luulisi sen 15 sentin enää hetkauttavan kamalasti. Mutta kun tämä on se kuuluisa periaatekysymys.

-Sitten on ryhmä vittuilijat. “Ai meneekös teillä nykyään niin huonosti että täytyy muovikasseistakin rahaa riipiä?”

Myyjä on vain iloissaan siitä, että muovikassien kulutus on vähentynyt maksullisuuden myötä. Lue hänen tilityksensä Aasiakas.netistä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut