Nainen yritti skoijata poliisia Vantaalla toissa yönä – kertoisiko joku hänelle, ettei tällainen enää tänä päivänä onnistu

Koska tietoyhteiskunta.

Ennen muinoin poliisia yritettiin sumuttaa väärillä henkilötiedoilla enemmänkin, mutta olisiko se ollut kultaista 60-lukua.

Tänä päivänä tietoyhteiskunta ja poliisin valmiudet mahdollistavat sen, ettei väärien henkilötietojen antaminen yksinkertaisesti onnistu. Harvoin sitä kukaan kaiketi yrittääkään enää, mutta nyt 26-vuotias Vantaalla poliisin ratsaamaksi joutunut nainen kokeili onneaan.

Hänet pysäytettiin ajokunnon tarkistusta varten aamuyöstä tiistaina. Nainen hönkäisi rattijuopumuslukemat, ja yritti sen jälkeen sepittää poliisille vääriä tietoja henkilöllisyydestään.

Koska autoa kuljettaneella vuonna 1994 syntyneellä naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, häntä epäillään rattijuopumuksen ja väärän henkilötiedon antamisen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tiedoksi, että poliisi pystyy hetkessä selvittämään, onko antamasi hetu oikea vai sepitetty. Jos päätät käyttää ”kaverisi” hetua, kannattaa muistaa, että oikea kuvasi löytyy silti ajokorttirekisteristä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut