Naiset paljastavat intiimit vaivansa: Silloin häpesin lääkärissä ihan tosissani!

20.10.2016

Como kirjoitti eilen Facebookin suosikkiryhmässä, Äityleissä, tapahtuneista uskoutumisista. Naiset kertoivat noloja mokia liittyen lääkärikäynteihinsä ja vaivoihinsa.

Pätkät olivat niin suosittuja, että jatketaan. Tässä lisää, TOP-10 olkaa hyvä.

 1. Vatsavaivojen takia lekuriin, tuloksena tottakai se et lääkärit sormet on siellä annelissa.
  Ei siinä mitään, mä kestin ku nainen, mut se mitä se kommentoi siinä testaillessaan, jäi kyllä mieleen. ”Täähän on sit paras asento kokeilla anaaliyhdyntää”. Siis näytinkö mä siltä et olin sen tiedon tarpeessa? Luuliko se et mulla ei vatsa toimi koska oon antanu persettä väärässä asennossa? MIKSI se päätti kertoa mulle sen?
 2. Peräpukamat ollu just ehkä kiusallisimmat, mut ei ne noloja ollu. Ihan normia lääkäreille. Loppuraskaudesta aina ihan jäätävät pukamat. Neuvolalääkärillä kävin eka näyttää ni se oli et ”herranjumala en oo ikinä nähny näin isoja pukamia mene lääkäriin”.
 3. Mä nuorempana katselin peilistä itseäni ja totesin sitten että kainalo on turvoksissa, painelin ja musta siellä oli jotain ylimääräistä. Hirveällä kiireellä soitin lääkärin ja sain ajan samalle illalle yksityiselle. Lääkäri tutki ja paineli ja totes lopuks että tyttö hyvä, olet hieman lihonnut, tämä on ihan rasvakudosta.
 4. Olin joku 15v, ja mulle tuli iltasella aivan järkyttävä vatsakipu. Ei pystyny liikkumaan melkein ollenkaan ku koski niin paljon. Mentiin äitin kanssa päivystykseen, siellä sitte jonotettiin jotain 4h. Nukahin sinne odotusaulaan, ja heräsin siihen ku pierasin tottakai oikeen kovaäänisesti. Eikä oltu yksin siellä odottamassa… hävetti aivan sairaan paljon.
 5. Liukastuin kotona ja lässähdin pyllylleni, laskeutuen vielä dublo-legon päälle. Dublosta jäi toiseen kannikkaan kuin polttomerkkijälki. Oli lääkärillä vaikeuksia pitää pokkaa kun tutki häntäluun murtumaa dublokuvion loistaessa kirkkaan punaisena perskannikassa… Et legon päälle astuminen on niin sou lääst siisön, kannattaa kaatua dublon päälle.
 6. Sain dildosta allergisen reaktion, se tunne ku lääkäri avaa ovensa huutaa (sukunimen), katsot sitä ja kappas nuori mies lääkärihän se siellä! Pyysi ottamaan housut pois ja nähtyään pimppini, joka oli turvokissa ja tulessa totesi ”herran jumala, mitä sä oot tehny”.. Sit se tuijotti et alkaaks se piikistä laskee se mun turvotus.
 7. Nuori komea mieslääkäri halus välttämättä katsoo toosaan ja totes että kyllä siellä hiivaa on. Tulin sit seuraavana iltana takas ku olin saanu vielä kusitulehduksen jostain, niin eikö se sama mieslääkäri ollu siellä… Totes vaan että sinäkö taas.
 8. Enpä tiiä, tilanne oli nolo, kun teininä käväisin gynellä. Makasin siinä haarat levällään, katto täynnä puolialastomien miesten kuvia ja naisgyne kehuu miten kaunis värkki mulla on. Se oli sellainen semisti hämmentävän nolo ja epämiellyttävä tilanne.
 9. Emätintulehdus oli aika nolo. Lääkärissä torttu levällään kalalle haisten, ei elämäni huippuhetkiä.
 10. Toistin 3. kertaa mieslääkärille ei en ole harrastanut seksiä. Hakiessa ekaa kertaa e-pillereitä. Muussa tapauksessa olisi tehnyt sisätutkimuksen. Minä en ollut, mutta tuntui oudolta ettei lääkäri meinannut uskoa.

Lisää luettavaa