Nanna Karalahti kohtasi espanjalaisen, kehitysvammaisen pojan

Nannalta kauniita sanoja.

18.09.2019

Nanna Karalahti kertoi koskettavan tarinan Instagramissaan.

”Käytiin Jeren kanssa tänään lenkillä. Kun tultiin meidän rapun eteen, oli siinä espanjalainen kouluikäinen kehitysvammainen poika äitinsä kanssa. Tämä poika oli niin täynnä rakkautta, että edelleen liikutun suuresti kun kirjotan tätä”, Nanna kertoo ja jatkaa:

”Hän halusi vielä antaa meille poskipusut ja halit lähtiessään ja vilkutti viimeiseen kulmaan saakka. Mikään ei ole suurempaa ja hienompaa kuin rakkaus. Ja se, että kuka vaan voi rakastaa ihan kaikkea ympärillään – ihmisiä, eläimiä, luontoa.. Oli taas mieletöntä palata kotiin ja vaan muuten vaan pussata ja halata lapset lyttyyn. ❤️ Kiitos sinä ihana pieni poika, joka opetit mulle elämästä tänään niin paljon!”

Katso koskettava päivitys alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Käytiin Jeren kanssa tänään lenkillä. Kun tultiin meidän rapun eteen, oli siinä espanjalainen kouluikäinen kehitysvammainen poika äitinsä kanssa. Tämä poika oli niin täynnä rakkautta, että edelleen liikutun suuresti kun kirjotan tätä. Hän halusi vielä antaa meille poskipusut ja halit lähtiessään ja vilkutti viimeiseen kulmaan saakka. Mikään ei ole suurempaa ja hienompaa kuin rakkaus. Ja se, että kuka vaan voi rakastaa ihan kaikkea ympärillään – ihmisiä, eläimiä, luontoa.. Oli taas mieletöntä palata kotiin ja vaan muuten vaan pussata ja halata lapset lyttyyn. ❤️ Kiitos sinä ihana pieni poika, joka opetit mulle elämästä tänään niin paljon!

Henkilön Nanna Karalahti | Herotreeni (@nanna.koo) jakama julkaisu

Lisää luettavaa