Natsitervehdyksiä, fasistisia iskulauseita ja silmitöntä väkivaltaa: Turun Palloseura ry:n jäsenyhdistys sanoutuu irti TPS-fanien sikailusta

Sellaista Turussa.

24.04.2018

Turun Palloseura ry:n jäsenyhdistys on antanut kotisivuillaan tiedotteen koskien lauantain tapahtumia.

Tiedote kuuluu kokonaisuudessaan näin:

”Yhteistyökumppanimme Olavin Krouvin terassilla ja sen välittömässä läheisyydessä sattui lauantaina 21. huhtikuuta Inter-TPS –pelin jälkimainingeissa kello 20.00-21.00 välillä ikävä välikohtaus, jossa asiakkaidensa kanssa voittoa juhlimassa olleen yhteistyökumppanimme seurue joutui epäillyn uhkailun ja väkivallan uhriksi.

Tietojemme mukaan osa väkivaltaan syyllistyneiksi epäillyistä oli pukeutunut FC TPS:n fanituotteisiin ja he olivat tehneet natsitervehdyksiä ja huutaneet  fasistisia iskulauseita. Häiriköt oli poistettu ravintolasta, mutta he olivat jääneet kadulle odottamaan uhriksi valikoitunutta seuruetta. Tilannetta rauhoittamaan tarvittiin Hämeenkadulla ravintolan ulkopuolella useita poliiseja.

Tepsiläiset ry:llä ei ole kyseisen välikohtauksen, eikä näiden seuramme merkin häpäisijöiden kanssa mitään tekemistä. Meillä ei myöskään ollut tuolloin sanotussa ravintolassa tapahtumaa. Tepsiläiset ry sanoutuu irti kaikesta väkivallasta, olipa se luonteeltaan minkälaista tahansa.”

Tiedote löytyy täältä.

Lisää luettavaa