Niko Ranta-ahon bilekämpästä julkaistiin huumehöyryisiä salanauhoitteita – nyt kommentoi Niko Ranta-aho itse

MTV on saanut haltuunsa käräjäoikeudelta poliisin tilakuuntelumateriaalia, jota on käytetty todistelutarkoituksessa suuressa Katiska-huumeoikeudenkäynnissä.

 

04.07.2020

Maikkari on julkaissut nauhoitteen, jossa Ranta-aho keskustelee ystävänsä kanssa viime vuoden Ruisrockin aikaan Turusta vuokraamassaan bilekämpässä. Poliisi oli asentanut asuntoon salakuuntelulaitteet.

Nauhoitteella, jonka voit kuunnella tästä, Ranta-aho puhui henkirikoksista ja kertoi olevansa mielipuoli. Asunnossa käytettiin kokaiinia ja juhlittiin.

Ranta-aho on nyt kommentoinut somessa uutispaljastusta:

-Jaahas, tällainen lauantaiaamun aloitus tänään. Onneksi olen saanut tänään herätä henkisesti tasapainoisena vaikkakin kevyttä ahdistusta uutinen aiheutti.

-Olen onnellinen että olen päässyt huumeongelmastani irti, eikä tarvitse valvoa useita päiviä ja vainoilla henkisesti epätasapainoisessa tilassa. Tässä nauhoitteessa käy hyvin ilmi, kuinka paljon huumeet muuttivat omaa persoonallisuuttani. Elämässäni on nyt paljon hyviä asioita sekä tärkeitä ihmisiä, jotka auttavat minua pysymään tällä polulla.

Lisää luettavaa