Nuoren äidin heroiinitarina kuvineen on pysäyttävä: Jos voin pelastaa jonkun hengen…

28-vuotias Destini on kertonut pysäyttävän elämäntarinansa. Yliannostus vei häneltä normaalin elämän mahdollisuuden.

14.03.2021

Julkisuudessa avautunut Destini-niminen nainen on kahden lapsen äiti. Hän tarvitsee kuitenkin koko ajan tukea ja apua elämässään, sillä hän on yli 90-prosenttisen sokea eikä pysty liikkumaankaan kunnolla. Muistia ei käytännössä ole.

Syynä on huume-elämän aiheuttama yliannostus, josta seurasi sarja aivohalvauksia. Nainen joutui koomaan ja hänen aivonsa turposivat.

-Olin kerran kuin sinä. Nuori, kaunis, utelias ja voittamaton. 15. maaliskuuta 2018 lukuisten päihdekuntoutusten ja vankilareissujen jälkeen tuli maksuun lopullinen hinta. Huumeiden yliannostus johti minut yli kymmenen aivohalvauksen sarjaan. Jouduin koomaan ja minulla oli kahden prosentin mahdollisuus selvitä, hän kertoo julkisuuteen.

Hänelle tehtiin niin kutsuttu kraniektomia, jotta hänen henkensä voitaisiin pelastaa. Turvonneille aivoille vapautettiin tilaa poistamalla osa hänen kallostaan. Nyt hän toivoo tarinansa auttavan muita siinä, etteivät nämä koskaan lähtisi huumetielle. Asiasta kirjoittaa suomalainen terveyssivusto. Voit katsoa naisen hurjan kuvan ”puolikalloisena” täältä.

Lisää luettavaa