Nuoren naisen tuska: Kundikaveri katosi pankkitunnukset mukanaan, ensimmäinen lasku tuli jo

27.01.2017

Kaikenlaisia elämänkohtaloita maa päällään kantaa, ja nyt tutustumme nuoreen neitiin, joka on menettänyt rahansa ja poikaystävänsä. Asiasta käydään keskustelua vilkkaasti Vauva-ryhmässä.

-Myönnän heti alkuun että olin typerä, koska säilytin avainlukukorttia, pankkitunnuksia ja salasanaa samassa laatikossa, hän kirjoittaa.

Poikaystävä on kuitenkin kadonnut ja kerännyt tavaransa. Ei vastaa myöskään puheluihin ja viesteihin.

-Kun avasin sähköpostini niin huomasin ”pienen” järkytyksen, siellä on laskun tiedot ja kuukauden päästä minun olisi maksettava hieman alle 110€. Olen opiskelija eikä minulla todellakaan ole tuollaisia rahoja. Mitä ihmettä teen? nainen kirjoittaa.

Kerrankin suomalaiset auttavat. He kertovat suoraan mielipiteensä: rikosilmoitus. Lähtöpassit poikaystävälle. Luonnollisesti neitokaista myös syyllistetään typeryydestä, mutta varoitellaanpa myös isommasta laskusta. Ettei vain olisi liput ostettuna Thaimaahan neitokaisen koodeilla.

-Mistä helvetistä te löydätte näitä poikaystäviä jotka ottelee pikavippejä teidän nimiin? Jostain nistiluolasta? kulminoi muuan tuomion pasuuna asian.

Mitä opimme tästä? Muistakaa säilyttää pankkitietonne erillään. Niin ja, älkää hankkiko poikaystävää lainkaan.

Lisää luettavaa