Nuorilta suomalaisnaisilta kysyttiin voivatko he panna ilman rakkautta, panemisen ilosta – vastaukset tulevat tässä!

Miehiltä salatussa Naistenhuone-ryhmässä Facebookissa keskustellaan paljon naisia askarruttavista mielenkiintoisista aiheista. Ryhmässä on yli 60 000 naista. Nyt on puhuttu siitä, voiko nainen harrastaa seksiä ilman tunteita: toisin sanoen baaripanoja, kaveripanoja ja niin edelleen.

-Mä en vois kuvitellakaan harrastavani seksiä jonkun kanssa jota en rakasta. Se on mulle niin intiimi asia. Mulle se on rakkauden osoittamista, siksi siihen tarvii sen tunne- ja turvasiteen, kommentoi muuan keskustelijoista saaden hyvin samanmielisiä kommentteja ajatukselleen.

-Nykyään en voisi, kai ne yhdenyönjutut jäi sinne teini-ikään. Tässä sitä venaillaan sitä omaa prinssiä jota panna joka päivä, komppasi muuan.

Meitä miehiä kiinnostaa toki varmasti se vastakkainen mielipide. Ja niitäkin toki löytyi:

-Kyllä voin. Pano on pano, that’s it.

-Kyllä voin. Mutta mukavampaahan se on omasta mielestä, kun on tunteita pelissä.

-Sinkkuna ollessa voin panna ketä vaan ilman omantunnontuskia.

-Pano kuin pano. Randomin kanssa seksi on vain seksiä, läheisemmän ihmisen kanssa jotain muuta.
Mutta kyllä sitä satunnaistakin kohtaan pitää vähintään kiinnostusta olla. Eihän siitä muuten tuu mitään, jos vastapuoli ei viehätä ollenkaan.

-No ei tarvi edes nimeä kysyä jos ei muuta halua.

-Tuntemattoman kanssa seksi saattaa olla yllättävänkin hyvää, koska tietää ettei sitä toista luultavasti tuu enää ikinä tapaamaan, nii ei turhaan jännitä.

-Voin. Joskus vaan panettaa. Kyllä sitä sinkkuna tuli tarpeet tyydytettyä jonkun samana päivänä/iltana tavatun kanssa…on ollu fuckbuddyja, oon sopinu esim. viikon panokyläilystä.

-Seksi voi olla vain seksiä eikä ”paneskelu” tee kenestäkään yhtään huonompaa tai parempaa. Jokainen pankoon tai olkoon panematta.

Ja sitten analyysiin.

Kun keskustelu on ollut käynnissä yli neljä tuntia, teimme nopean analyysin aiheesta. Keskimäärin noin kolmasosa naisista voi panna ilman rakkautta – loput eivät.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut