Nyt tuli porilaiselta K-kauppiaalta tavanomaisesta koronauutisoinnista poikkeava päivitys! ”Pelottaa olla tätä mieltä”

Monet kauppiaat ovat kertoneet siitä kuinka he varaavat koronaviruksen riskiryhmille ”oman ajan” asioida kaupoissa. Muuan K-kauppias on nyt kirjoittanut hivenen toisenlaisen päivityksen.

Esimerkiksi vaajakoskelainen K-market kertoi avaavansa jo tuntia aiemmin, jotta koronan riskiryhmässä olevat voivat tulla puhtaaksi käsiteltyyn kauppaan ilman pelkoa suurista väkijoukoista. Ensimmäisen kauppatunnin oli tarkoitus kuulua vain riskiryhmäläisille.

Nyt porilaiskauppias on tehnyt hivenen toisenlaisen linjauksen.

-On tullut paljon kyselyitä ja pyyntöjä aamujen riskiryhmän oman kauppatunnin osalta. Ennen kaikkea on ollut upea huomata, miten moni kauppa on jo tehnyt päätöksen lähteä tähän mukaan ja näin haluaa edesauttaa ikäihmisiä sekä riskiryhmiä säästymään tartunnalta. Olemme erittäin asiakaslähtöinen kauppa ja pyrimme tekemään kaikkemme teidän asiakkaidemme eteen. Nyt kuitenkin pahoittelen meidän valintaamme, että emme halua lähteä tähän skaalaan mukaan, kauppias toteaa ja perustelee.

He eivät kuulemma voi luvata täysin turvallista kauppareissua ja virusvapaata ympäristöä, koska se ei desinfioinneista huolimatta ole mahdollista.

-Emme halua että riskiryhmään kuuluvat / ikäihmiset tulevat kauppaan kerralla, jolloin yksikin voi sairastuttaa useampia vaikka desifiointi ja hygienia olisikin kunnossa kauppamme suhteen.

Kauppias myöntää, että häntä pelottaa olla asioista vähän eri mieltä, mutta hän toivoo ymmärrystä omalle kannalleen.

-Korostan kuitenkin, että arvostan jokaisen kaupan päätöstä olla apuna tilanteessa, joka koskettaa meitä kaikkia maanlaajuisesti. Kaikki me haluamme varmasti vain parantaa tilannetta. Ja tämä oli vain meidän päätöksemme toimia näin.

Kauppias lupaa vaihtoehtoisesti tuoda ostokset suoraan autoon, kun asiakas on soitellut ensin kaupalle. Ja käsidesit pyörivät kuvioissa mukana. Alla päivitys kokonaan:

Lähiaikoina kauppamme facebook rintamalla on ollut hiljaista ja syystä. Emme ole halunneet ottaa enempää kantaa…

Julkaissut K-market Sirkustori Tiistaina 17. maaliskuuta 2020

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut