Oho! Antti Kurhinen lähtee kouluun – tämä hänestä tulee

Promokuva

Ihastuttava ja vihastuttava viihdepersoona Antti Kurhinen on ehtinyt koheltaa julkisuudessa viimeiset puoli vuotta oikein urakalla.

Tällä tarkoitetaan esimerkiksi julkisuutta, jota Antti sai julistautumalla vaginahierojaksi. Nyt hän on hakenut Siperiassa kuvattavaan maailman raaimmaksi väitettyyn tosi-tv-sarjaan.

Antilla on useita viihdeprojekteja tuloillaan, eikä Keisari Kurhinen aio pitää melaansa vakan alla. Siitä huolimatta mies on kunnostautunut ja hakenut kouluun.

-Nyt on sitten haettu yhteishaussa ammattikorkekouluihin. Olin heti ensimmäisenä kärkkymässä kun klo 8.00 15.03.2017 alkoi amkoon ja yliopistojen haku. Nyt sitten päätin hakea siihen, mihin mulla on oikeesti rahkeita, kokemusta ja osaamista. Hain tradenomiksi Haaga-Heliaan, Metropoliaan ja Laureaan. Minulla on merkonomin tutkinto alla ja pitkä työhistoria myyntialalta, sekä yrittämisestä. Ja niin kuin sanotaankin, me ollaan kaikki elämässä myyjiä, käytän välillä jopa rumaa sanaa ”huoria”, koska me myymme itseämme jollain tavalla, Anakonda kirjoittaa.

Lue lisää Antin blogista, jossa hän julkaisee myös naisilta saamiaan härskejä viestejä. Blogiin.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut