Oletko samaa mieltä Joulupukin kanssa – nämä lahjat 10 suomijulkkua ansaitsisi!

22.12.2014

Joulupukki on päättänyt tänä vuonna kertoa – vain Comolle – mitä hän aikoo antaa kymmenelle suomalaisjulkkikselle lahjaksi. Pukin mielestä kyseiset kymmenen henkilöä ovat ansioituneet erityisen paljon kuluvana vuonna.

Kiitos, Joulupukki. Ja asiaan.

Kyläkauppias Vesa Keskinen: Koska Vesa ei ymmärrä roastin päälle, katsotaan ymmärtäisikö toastin. Hän saa hienon paahtoleipäkirjan: 100 vinkkiä illanistujaisleipiin.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen: Sahuri-Teuvo on Suomen Doug Hutchison teinirakkauksineen. Hänelle annettakoon neitseellinen ja korkkaamaton saha, jolla Teuvo voi vaikka ryhtyä soittelemaan.

Julkkujuristi Heikki Lampela: Ikioma tuomarinnuija, jolla hän voi kolkutella päätään silloin kun ei muista, kuka naisystävä on kierroksessa ja onko on-off-suhteen tila milloin mikäkin.

BB-voittaja Andte: 1000 korvatulppaa, joita hän voi jakaa poroilleen, silloin kun tekee mieli joikhata.

Formulamies Kimi Räikkönen: Oma tuttipullo, josta voi imeskellä hitaasti valkovenäläistä. Ei tule juotua liikaa ja muistuttaa sopivasti tulevasta isyydestä ja siitä, että biletys menee väkisinkin tauolle.

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt: Ikuiselle laihduttajalle jättikokoinen ”mummodosetti” (lääkeannostelija), johon laitetaan viikon ruoat etukäteen. Enempää ei saa syödä ja loppuviikon annoksia ei voikaan syödä, koska ne nähtävästi ovat jo pilalla siinä vaiheessa.

Kohublondi Johanna Tukiainen: Menolippu Yhdysvaltoihin.

Kohulaulaja Tauski Peltonen: Koska vetäytyi lehtijulkisuudesta, annetaan peili. Siihen katsomalla muistaa, miltä näyttää.

Presidentti Sauli Niinistö: Rekisterikilvet virka-autoon. JEP-1.

Laulaja Michael Monroe: Vuoden peroksidit.

Lisää luettavaa