Onko tämä huoltoaseman vessa Suomessa viiden tähden arvoinen?

Como

Comon toimittaja bongasi satakuntalaisesta huoltamon vessasta ja sen kakkakopin ovesta hauskan tekstin.

Vessaa irvailtiin viiden tähden arvoiseksi, koska se on aina paskassa. Alle sai jättää muitakin syitä siihen, miksi vessa oli ”viiden tähden arvoinen”. Muuan ranskalaisista viivoista kertoi syyksi töhrimisen, hah hah haa. Vielä oli tilaa kertoa omia mielipiteitään, mutta Comon toimittaja jätti asian sikseen. Sitä paitsi, ei huoltamon vessa edes ollut törkyinen.

Mutta vessa-aiheisiin mennäksemme, niin parista suomalaisesta huoltamon vessasta pitää tänne kirjoittaa. Menkääpä Pomarkun Shellille. Siellä on hauska miestenvessa. Seinätöhryjä ei ole. Kas kas, siksi että seinälle on laitettu erityinen töhrytaulu, jonne voi kirjoittaa kaikki hölmöytensä. Tämä myös toimii. Seinät ovat pysyneet puhtaina.

Jos sitten lopuksi vielä mennään tähtiluokituksia ravistelevaan vessaan, niin paljon työkseen liikkuvan Comon toimittajan on aivan pakko kertoa, missä OIKEASTI sijaitsee viiden tähden vessa.

Se löytyy Janakkalan Linnatuulesta, joka on hiljattain rempattu. Tiedättehän, se moottoritien yläpuolelle siltamaisesti kohoava huoltamo.

Miestenvessa suorastaan säihkyy kiiltävää kaakelia ja peiliä – on vimpan päälle hienot kalusteet. Seinät on vuorattu upeilla, metsäaiheisilla kuvilla. Lisäksi vessakopeissa kuullaan klassista musiikkia ja linnunlaulua. Kyllä siinä on paskahetki varsin rentouttavalla tolalla.

Yleisissä tiloissa pyörii seinän kokoinen videotaulu, missä myös metsä- ja luontoaiheita. Tämä vessa on kakkawau!

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut