Onkohan tämä nyt ihan ok – suomalaispoliisi esiintyy Alastonsuomi.comissa?

Voihan kuva olla feikkikin, mutta onko?

11.01.2020

Alastonsuomi.com on Suomen suurimpia nettisaitteja. Se kertoo Wikipediassa peräti 85 miljoonasta sivulatauksesta kuukaudessa.

Sivuston idea on antaa tilaa suomalaisille itsensäpaljastelijoille eli exhibitionisteille, niin heteroille kuin vähemmistöille, niin miehille, naisille kuin pareille. Ja yleensä kuvissa ollaan alasti. Kasvotkin näkyvät monilla.

Alastonsuomi-sivuston kautta voi kontaktoitua samanhenkisten kanssa, tai sitten vain katsella ja nauttia amatöörikuvista.

Nyt Comolle vihjattiin erikoisesta profiilista. Como tarkasti. Ja kyllä, ”poliisijohdannaisella” nimimerkillä esiintyy mies, joka poseeraa – tosin kasvojaan näyttämättä – poliisin virka-asussa.

Mitä! Onko tämä Alastonsuomen oma Fobba? Ehkä ei. Henkilö esiintyy ihan yksityishenkilönä.

Nyt tullaankin siihen dilemmaan, että onko soveliasta poseerata poliisin virka-asussa tämänkaltaisella sivustolla, joka kuitenkin mielletään varsin yksityiseksi ja joidenkin mielestä jopa epäsovinnaiseksi toiminnaksi.

Tästä voitaneen olla monta mieltä. Voihan kuva olla feikkikin, mutta välttämättä ei.

Jos se on feikki, niin silloin voitaisiin kuvitella nimimerkin syyllistyvän eräällä tavalla virkavallan anastukseen eli poliisina esiintymiseen.

Nimimerkillä on myös oma klubi. Sinne pääsee vain yksityisesti, ja vain naiset.

Mitä mieltä sinä olet? Voiko poliisi esiintyä pornahtavalla sivulla harrastusmielessä virka-asussa?

 

Lisää luettavaa