P-P Peteliukselle sataa kuraa: ”Noloa, herättää myötähäpeää, typerää!”

17.02.2017

Maikkarin Huomenta Suomi sai eilen vieraakseen koomikot Sami Hedbergin ja Pirkka-Pekka Peteliuksen. Jälki oli jotain käsittämättömän tyhmää – ainakin jos katsojien some- ja keskustelupalstojen palautteisiin on uskominen.

Noin kahdeksan minuutin haastattelussa ei ollut juurikaan tolkkua. Kun Pirkka-Pekka Peteliukselle yritettiin esittää kysymyksiä, tämä esitti vastakysymyksiä, heitteli tyynyjä, hyppi Hedbergin syliin ja puheli pieru- ja pyllyjuttuja.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Petelius tekee haastattelusta fiaskon, mutta ehdottomasti räävittömin kerta. Mitään kohellusta arvokkaampaa tietoa ei herunut. Juontajat toki nauroivat, mutta yleisön mielestä se oli tapa vain pelastaa hölmö tilanne.

Näin kansa arvioi, palautteita on kerätty somesta ja keskustelusaiteilta ja esimerkiksi Kaleva-lehden verkkopalvelusta, jossa tylytys oli armotonta.

-Peteliuksella on 50-villitys. Hänhän halusi olla vakavahenkinen taiteilija Apuva-hahmojensa jälkeen, sitten yhtäkkiä kun tuli Hirviniemet ja muut niin hän halusi vielä revanssin. Tässä ollaan. On mennyt ihan helvetisti yli. Ei naurata tuo paskapierupylly-huumori yhtään. Jätkä pilaa menneen uransa tällä nykymeiningillä. Naurattaa kuin kivi kengässä.

-Kyllä PPP:n huumori on mennyttä elämää. Minua ei sen jutut naurata nykyään enää ollenkaan!

-Nyt PPP luulee olevansa hauska, kunhan vain tekee jotain ”tolkutonta”. Kyllä ainakin minun huumorintaju vaatii vähän muutakin, että tuosta hauskaa saadaan.

-Olen hämmentynyt.

-Voi hyvänen aika, olisi pelleillyt edes vaikka 20 prosenttia vähemmän. Nyt tämän haastiksen funktio oli yleinen sekoilu. Ihan oikeasti kysyn, nosta käsi ylös jos nauroit katketaksesi kuten feikkaavat juontajat. Voi APUVA!

-Myötähäpeää. Käytöstavatkin kateissa.

-Jos tässä oli komiikan ja huumorin tolkuton hauskuus, nauretaan typeryydelle ja ihan sisällöltään tyhjälle hötölle,,,,ikävä tulee vanhojen aikojen oikeaa huumoria ja komiikan ammattilaisia,,,,ja pysyis tämä Pirkka vaan luontopöllöjen mukana.

-Joo, lopettakaa se tyhjän nauraminen ja muka-hauskuutus! Eikä nyt ainakaan suorassa aamu-tv:ssä saa mennä noin pöljäilemään…

Katso klippi täältä

Lisää luettavaa