Pattinson ottanee pettäjä-Stewartin takaisin: Tässä tulevat kovat ehdot!

Robert Pattinsonin päätös myydä talo, jossa hän asui Kristen Stewartin kanssa, vaikutti olevan viimeinen niitti Twilight-tähtien suhteelle. Lähipiiri kertoo nyt kuitenkin Look-lehdelle, että Pattinson harkitsee vakavasti ottavansa pettäjätyttöystävänsä takaisin.

Tästä kielii sekin, että ex-pari puhui pitkän, tunnerikkaan puhelun ja on nyt sopinut tapaamisesta. Asiat ovat kääntyneet rakastuneen Pattinsonin päässä niin, että 41-vuotias ohjaaja Rupert Sanders käytti nuorempaa naista hyväkseen. Lisäksi miehen suhtautumista lieventää se, että Stewart on ollut aivan romuna eron jälkeen.

Pattinson on suunnitellut yhteenpaluuta jo niin pitkälle, että on päättänyt, mitä ehtoja suhteen jatkumisella on. Hän haluaa, että Stewart viettää enemmän aikaa heidän kotikaupungissaan Lontoossa. Mies edellyttää samankaltaista arjen järjestelyä kuin Angelina Joliella ja Brad Pittillä on. Tämä tarkoittaisi sitä, että he tekevät elokuvaprojekteja vuorotellen ja toinen seuraa mukana, jotta he voivat olla mahdollisimman paljon yhdessä.