Perustiko Petri Nygård tamponikoulun vai mitä ihmettä!

28.06.2012

10-vuotias Jesse juoksi isänsä luo hädissään: -Isi, isi, mä en pääse Petri Nygårdin sivuille, vaan sieltä tulee esiin joku tamponikoulu.

No niin, tarinahan on opettavainen ja epätosi. Mutta sitä on syytä miettiä, mitä siellä domain-koulussa opetettiin aivan ensimmäiseksi! Älä säästä verkko-osoitteiden loppupäätteissä. Osta ne kaikki, ainakin comit, fiit, netit ja ehkä orgitkin. Ne voi sitten ohjata oikeaan osoitteeseen.

Petri Nygård on ilmeisesti päättänyt säästää. Hänen sivustonsa osoite on com-loppuinen, mutta mikäli menet vahingossa osoitteeseen petrinygard.fi, joudutkin sivulle, joka tarjoaa sinulle tamponikoulua. Petrille se tietenkin linjansa puolesta hyvin sopisi. Tarjotaanpa osoitteessa myös bänditilaa vuokralle, Vantaalta.

Anna Abreuta ”väärästä paikasta” hakeva törmää vain lainatarjouksiin. Arvaa mihin Klamydia.net johtaa? PMMP.net taas vie saksalaisen firman sivuille.

Anna Puu on fiksu tyttö, on fi:t ja com:it. Samoin Lassi Valtonen fiksu poika. Myös Happoradio-yhtye on kunnostautunut domain-asioissa.

Mutta tässäpä vinkki sadepäivän viettoon. Etsikää eri päätteitä ja hauskuuttakaa itseänne. Ai ei? Aha.

 

Lisää luettavaa