Poliisi julkaisi kuvia ja pyytää havaintoja kadonneen imatralaismiehen tutkintaan liittyen

Tiedätkö jotain? Ilmoita poliisille.

13.12.2023

Poliisi pyytää havaintoja imatralaisen Keijo Hämäläisen katoamisesta. Poliisi toivoo havaintoja erityisesti vuoden 2022 syys–lokakuulta Kesälahden ja Imatran alueelta

Keskusrikospoliisi on käynnistänyt tämän syksyn aikana esitutkinnan imatralaisen Hämäläisen katoamisesta ja kuolemasta. Keskusrikospoliisi on selvittänyt tapausta yhdessä Kaakkois-Suomen ja Itä-Suomen poliisilaitosten kanssa.

Imatralla asuva noin 70-vuotias Keijo Hämäläinen on ilmoitettu kadonneeksi 17.1.2023. Katoamisilmoituksen mukaan viimeisin havainto Hämäläisestä on tehty syksyltä 2022.

Keijo Hämäläisellä oli kesämökki Kiteen Kesälahdella Lapintiellä Pyhäjärven rannalla. Viime syksynä Kesälahdelta mökin lähialueelta löytyi ihmisjäänteitä, jotka on yhdistetty Keijo Hämäläiseen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi perjantaina 8.12.2023 imatralaisen noin 70-vuotiaan miehen asiaan liittyen. Tutkinta jatkuu.

Esitutkinnan perusteella Keijo Hämäläinen on liikkunut toisen miehen kanssa syksyn 2022 aikana. Hämäläinen on liikkunut ainakin metallinharmaalla Volkswagen Golf -merkkisellä henkilöautolla. Poliisi pyytää havaintoja myös tämän auton liikkeistä syys–lokakuulta 2022. Huomioitavaa on, että auton nykyinen omistaja ei liity Keijo Hämäläisen katoamiseen.

Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia tapaukseen liittyviä vihjeitä tai havaintoja, jotka voivat liittyä Keijo Hämäläiseen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja vihjeet puhelimitse numeroon 040 324 5627 tai sähköpostilla osoitteeseen joensuu.krp@poliisi.fi.

Vainajan kuva.

Volkswagen Golf -henkilöauto.

Lisää luettavaa