Poliisiammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell kävelee: ”Itkettiin vyöhyketerapeutin kanssa!”

Upeaa!

13.08.2023

Tämän ilon ja onnen päivän suo pitkään ja sisukkaasti taistelleelle poliisi Heidi Foxellille.

Nainen on yli kymmenen vuotta sitten tapahtuneen Hyvinkään ammuskelun jälkeen joutunut kokemaan kaikki mahdolliset koettelemukset. Haavoittumisen jälkeen häntä on operoitu kirurgisesti kymmeniä kertoja. Hoitovirheen takia hän joutui myös pyörätuoliin. Nyt hän on vihdoin opettelemassa kävelemään. Ja tuloksia tulee.

Muutama aika sitten hän julkaisi videon, jossa hän onnistui sulkemaan pyörätuolin itsenäisesti auton takaluukkuun ja pääsemään, mutkien kautta, auton sisään. Tätä seurasi pian edistyminen. Hän pääsi etenemään sujuvasti autosta tukea ottaen kuljettajan penkille.

Nyt tilanne on jälleen muuttunut – entistä positiivisempaan suuntaan.

– Vyöhyketerapeutti kysyi, että pystynkö kävelemään niin, että otan tukea vain yhdellä kädellä. Totesin, etten oo kokeillut. Noh, pitihän sitä koittaa ja se meni suoraan näin hyvin! Heidi riemuitsee Instagramissa julkaisemansa videon ohessa.

– En pystynyt uskomaan itseeni ja me itkettiin v-terapeutin kanssa yhdessä. Nyt ruvetaan laittamaan pökköö pesään ja haen hoitotarvikelainaamosta kolmijalkaisen kävelykepin, että voin ruveta harjoittelemaan tasapainoa paremmin, Heidi päättää.

Katso Heidin kävelynäyte alta.

Lisää luettavaa