Roope Salmisella Meksikossa tummaverikkö kainalossaan – rantakuva!

Tuulet ja tuiskut tuivertavat Roope Salmisen julkisuuskuvaa Suomessa, mutta mies on lämpimässä.

13.01.2019

Julkisuudessa on vihjailtu Roope Salmisen ja Putous-näyttelijä Helmi-Leena Nummelan romanssista ja salalomasta Meksikoon.

Tällä välin myös Roopen ex Sara Sieppi on avannut sanaisen arkkunsa ja kertonut parin syksyisen eron syyt: pettäminen ja juhliminen.

Roope on kuitenkin lämpimässä, Meksikossa, jonne hän palasi lomailemaan kuvattuaan siellä tv:n uutuussarjaa, Myyrä.

Tässä alla olevassa kuvassa Roopen kainalossa ovat Meksikossa tavatut uudet ystävät.

-Jokasta kolkkaa en voi hyväl omatunnolla suositella jos ilman paikallisia tuttuja aikoo lähtee hillumaan, koska osassa maata turvallisuustilanne on heikko. mutta yhden helmen haluun teille jakaa: tää Bacalar on ihan MIELETÖN! meillä ei ollu mitään varattuna kun rullattiin kaupunkiin ja vietettiin siellä kaks päivää – käytiin mm. kattomassa paikallista aktivistibändiä (sellanen upee multi-instrumentalistimimmi laulo, räppäs ja soitti banjoo ja trumpettii bändinsä kanssa), mussutettiin aivan sairaan hyvää ruokaa (esim. suklaakuorrutettua lohta, sori personal trainerille, täs joululomas voi olla vähän tekemistä) ja yövyttiin oman laguunin äärellä missä sai kajakoida ja uida vaik keskellä yötä, mies somettaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

ollu ihan sairaan siisti reissu näiden tyyppien kanssa. tapasin Virin ja Javierin kun olin kuvaamassa Myyrää ja tiesin jo sillon että haluun tulla takas Meksikoon ihan vapaa-ajallakin. onneks löyty yhteinen aika ja oon päässy road trippailemaan, tällä kertaa maan eteläpuolella. jokasta kolkkaa en voi hyväl omatunnolla suositella jos ilman paikallisia tuttuja aikoo lähtee hillumaan, koska osassa maata turvallisuustilanne on heikko. mutta yhden helmen haluun teille jakaa: tää Bacalar on ihan MIELETÖN! meillä ei ollu mitään varattuna kun rullattiin kaupunkiin ja vietettiin siellä kaks päivää – käytiin mm. kattomassa paikallista aktivistibändiä (sellanen upee multi-instrumentalistimimmi laulo, räppäs ja soitti banjoo ja trumpettii bändinsä kanssa), mussutettiin aivan sairaan hyvää ruokaa (esim. suklaakuorrutettua lohta, sori personal trainerille, täs joululomas voi olla vähän tekemistä 😅) ja yövyttiin oman laguunin äärellä missä sai kajakoida ja uida vaik keskellä yötä. sit käytiin canote-kierroksella, hypittiin kielekkeeltä yli 90 metriä syvään canoteen ja tultiin lopuks lillumaan tohon kuvan laguuniin. ei juuri ketään missään ja tälle lystille tuli hinnaks ihan maksimissaan kolme hunttia euroissa koko kolmikolta asumisineen, seikkailuineen ja syömisineen. ainoa miinus on että jengi ei juuri puhu englantia, eli sanakirja tai kielitaitoinen kaveri mukaan. joka mestasta en oo halunnu tarinoida ku tarkotus on vaan lomailla, mutta tää oli pakko jakaa! mene ennen kuin menehdyt. valoa ja voimaa kaikille, meillä reissu jatkuu 🤹🏾‍♂️ @viry_lefemme @javoleon 🙏🏽

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Lisää luettavaa