Roope Salmisesta eronnut Helmi-Leena lähti Malagaan rannalle – lomakuvat!

Runsaat kolme viikkoa sitten näyttelisiipastaan Roope Salmisesta julkisuudessa eronnut näyttelijä Helmi-Leena Nummela on päättänyt lähteä irrottelemaan Aurinkorannikolle.

19.05.2022

Nainen viuhtoo rannalla paljastavissa bikineissään ja aikoo ottaa varaslähdön kesään.

-Valmistaudun täällä asiaan kuuluvalla vakavuudella KESÄÄN. Seuraavat viikot sisältää sopivassa määrin suunnitelmia ja suunnittelemattomuutta ja pliispliis sellaisia lämpötiloja, et vois mennä rannalle ja mikä tärkeintä: Stadikalle. Meen kyl varmaan enivei. Pitäähän mun tietää mitä vakimummoille kuuluu, koska olen itsekin sellaiseksi joku päivä tuleva, hän sometti ennen Malagaan lentämistään.

-Primero quiero un mojito y luego todo el mundo. Espanja on Ranskan ja Italian maalaispikkuveli, jonne saa tulla sellaisena kuin on. Ketään ei kiinnosta mitä sulla on päällä ja tai taipuuko verbit kieliopin mukaan. Pääasia, et osaa nauttia elämästä ja antautua kontaktiin toisen kanssa. Opiskelin Barcelonassa ennen Teakiin pääsyä ja kaipailen aina tasaisin väliajoin tähän elämänrytmiin ja kieleen, jonka kautta oon selvästi pehmeämpi ja rakkaudellisempi versio itsestäni, hän jatkoi rannalla rapakivellä.

Hyvää lomaa, Helmi-Leena! (Painakaa nuolta kuvassa.)

Lisää luettavaa