Rosanna Kulju kertoi vaikuttajan työstään: ”Tienaan hyvin!”

Hyviä ja huonoja puolia.

12.03.2024

Rosanna Kulju kertoo vihaavansa vaikuttaja-sanaa. Se hän kuitenkin sometyöllään on.

Hän on nyt lausunut muutamia valittuja sanoja aiheesta.

-Mä en ole koskaan sanonut mun vaikuttajan työn olevan raskasta. En koskaan, joten ei voi sanoa, että valittaisin sellaista, kun esittelen täällä omaa arkeani. Mä elän todella cozy life ja voin viedä työni mukana minne tahansa menen, tienaan hyvin ja saan kokea mielettömiä asioita duunin kautta. Voin valita omat työaikani ja oikeastaan valkata mihin projekteihin lähden ja mihin en – oon onnekas että mua brändit lähestyy niin paljon ja toki itse kontaktoidaan myös mulle erityisen kiinnostavia yrityksiä.

Kulju sanoo kuitenkin painavasti, ettei työ mitään puuhastelua ole. Se ei ole hänelle harrastus vaan työ, ja se vaatii aikaa.

Rosanna toteaa, että raskasta hommassa on se, että joutuu olemaan tavallaan 24/7 saatavilla. Ja se, että vaikuttajaa voi näemmä haukkua miten haluaa, sekä hänen ulkonäköään ja tekemisiään kommentoida miten vain.

-Paine siitä, että pitää kokoajan olla ns. aallon harjalla, ja ei sitä sisältöä voi tehdä pelkästään kaupallista, vaan sen muun sisällön pitää tasapainottaa, Rosanna muistuttaa Insta-kirjoituksellaan.

Hän toteaa kunnioittavansa kaikenlaisia töitä ja nostavansa tekijöille hattua. Hän itsekin on tehnyt paljon muita töitä kuin vaikuttajan hommaa.

– Jokaisessa duunissa on omat miinukset, niin se vain on.

Lisää luettavaa