Salkkari-tähteä ei enää ole tuntea – uskomaton laihdutus, katso ennen-jälkeen -kuvat!

Salkkareiden Salla eli Hanna Kinnunen on kuin täysin eri nainen. Pitääköhän hänelle kirjoittaa roolikin uusiksi?

16.11.2021

Hanna Kinnusen paino on tippunut vuoden aikana huomattavasti elämänmuutoksen vuoksi. Näinköhän vuorosananikkarit joutuvat kirjoittamaan hänelle aiheeseen liittyen muutaman repliikin Salkkareihin, se jää nähtäväksi.

-Vasemmalla olen minä reilu vuosi sitten, oikealla reilu viikko sitten. Aloitin tän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, nainen kirjoittaa Instassa.

-Näin tuon vanhemman kuvan itsestäni tänään ja ensimmäistä kertaa aikoihin huomasin, miten paljon paremmin voin juuri nyt. Olin tuolloin väsynyt ja stressaantunut, nukuin miten sattuu ja söinkin miten sattuu.

Tänä päivänä Hanna kertoo liikkuvansa enemmän ja syövänsä puhtaammin. Hän myös nukkuu hyvin ja stressaa vähemmän. Tärkeysjärjestys on muuttunut. Nyt hän satsaa itseensä.

-Mulla on edelleen pyöreä takamus ja paksut reidet, tulee varmasti aina olemaan, mutta mun jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri tasolla kuin aikoihin. JOTEN jos jotain olen oppinut, se on tämä: älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi. U deserve to feel good.

 

Lisää luettavaa