Sara Siepin Alisa-sisko tuli julkisuuteen: Elämänmuutos!

Uupuminen.

13.08.2023

Sara Siepin Alisa-sisar on luonut uraa ensin sisarensa somemanagerina ja myöhemmin Sony-levy-yhtiössä eri artistien taustavaikuttajana. Hän on myös itse seurattu somekasvo; hänellä on kiitettävät liki 16 000 seuraajaa Instagramissa.

Nyt Sieppi on tullut julkisuuteen koskettavan avoimella tekstillä. Lopputulemana on se, että hän on antanut itselleen ”luvan luovuttaa”. Hän vetäytyy tehtävistään, pakkaa laukkunsa ja muuttaa määrittelemättömäksi ajaksi takaisin pohjoiseen.

Nainen kertoo asiasta pitkässä viestissään Instassa muun muassa seuraavasti:

-Tänään on virallisesti viimeinen päiväni Sonylla ja myöskin Behind Median (oma yhtiö) vastuusta olen tällä hetkellä sivussa. En ala jossittelemaan, mutta olisinpa vain tajunnut tilanteeni aiemmin ja ollut itselleni rehellinen ennen tällaista pistettä.

-Onneksi olen antanut itselleni luvan luovuttaa hetkellisesti. Unelmat eivät tule katoamaan, vaikka tekeminen niiden eteen menisikin tauolle.

Alisa puhuu päivityksessään työuupumisesta.

-Sitä vauhtisokeutuu helposti, kun ei ota aikaa päämäärän kirkastamiseen ja ajattelee että on ihan normaalia elää tsemppi-moodissa sivuuttaen omaa hyvinvointia… En halua kadottaa itseäni kokonaan työntekoon vaan olla läsnä tärkeille ihmisille ja juosta vaikka pellolla ilman ahdistavaa fiilistä tekemättömistä asioista.

Hän kiittää yhteistyöstä ja suuntaa nyt pohjoiseen, synnynseuduilleen.

-Pohjoinen kutsuu x-ajaksi, hän toteaa.

Voit lukea päivityksen kokonaan alta painamalla nuolinäppäimiä.

Lisää luettavaa