Sara Siepin raha-asiat julki: Tienaa neljä kertaa Sanna Marinia enemmän!

Somekuningatar on tehnyt 1,2 miljoonaa liikevaihtoa viimeisen kolmen vuoden aikana.

15.06.2022

Sara Siepin luksuselämäntyyliä ja tuhansien eurojen viikkotörsäilyä, joista hän on lehdissä kertonut, ei kannata enää epäillä.

Hänen firmansa, Semihima Oy:n, viimeisin tilinpäätös on valmistunut. Se on ällistyttävää luettavaa! Sara Sieppi tahkoaa yhden naisen yritykselleen rahaa (liikevaihtoa) neljä kertaa enemmän kuin on pääministerimme Sanna Marinin palkka. Eli Siepin tienestit ovat yli 50 000 euroa kuussa. Vaikka yritystulo ja palkka eivät ole suoraan vertailukelpoista tulovirtaa, Siepin yritys perustuu hänen hahmonsa ympärille, joten liikevaihto on periaatteessa hänen tuloaan.

Semihima Oy nosti liikevaihtoaan edellistilikaudesta 80 prosenttia. Liikevaihto oli viimeksi 341 000 euroa, mutta nyt pelkästään viivan alle jäänyt voitto oli suurempi kuin edellisen kauden liikevaihto. Viivan alle Sara sai 374 000 euroa. Liikevaihto oli 612 000 euroa. Palkkatuloja Sara nosteli noin 80 000 euron verran ja tilillä oli rahaa lähes puoli miljoonaa.

Kolmen viime vuoden aikana Sieppi on somettanut firmansa tilille liki 1,2 miljoonaa euroa, josta puhdasta voittoa itselle maksettujen palkkojen jälkeen on jäänyt yli 600 000 euroa.

Lisää luettavaa