Satojen tuhansien suomalaislasten suosikit julkaisivat uuden kappaleen – voiko tällainen v*tun hokeminen haitata lapsen henkistä kasvua?

Kysympähän vaan!

30.12.2022

Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers ja Stig julkaisivat tänään Vituiks Män -singlellä.

Roope Salminen kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Edustit sitten mitä tahansa sukupuolta, uskomme, että sisälläsi asuu Vituiks Män, joka ilmestyy aina välillä kuvioihin ja saa kaiken menemään totaalisen päin helvettiä. Tämä savolaiseksi supersankariksikin kutsuttu myyttinen hahmo on hyväntahtoinen tyräilijä, joka ei parista virheestä hetkahda. Jos moka on lahja, niin Vituiks Män on joulupukki. Vituiks Män on biisi, joka muistuttaa stoalaisen filosofian vahvuuksista. Jos voit vaikuttaa johonkin asiaan, ei kannata murehtia vaan kannattaa tehdä sille jotain. Jos joku asia meni jo vituiksi, se on sellaista.”

Vituiks Män lähti alun perin syntymään Roope Salminen & Koirat -yhtyeen käsissä. Myöhemmin he pyysivät Stigin ja Teflonit mukaan kappaleelle.

Kappaleella sanotaan vittu-sana jossakin muodossa peräti 16 kertaa. Kappaleella sanotaan myös paska sekä kusi. Onko tämä sitten lapsille sopivaa? Sen päättäköön jokainen itse.

Kuuntele biisi alta.

 

Lisää luettavaa