Seiska: Danny ottaa kantaa Speden ahdistelukohuun – paljasti myös oudon ja vahvistamattoman tarinan menneisyydestä

Spede ja Danny olivat ystäviä aikanaan.

22.03.2022

Spede ja Danny olivat aikanaan ystäviä, kunnes heille tuli välirikko. Asiasta kertoo muun muassa Wikipedia. Juttua aiheesta on myös Comossa eli täällä.

Nyt Danny on ottanut kantaa aikalaisensa ahdistelusyytteisiin, joita on esitetty kirjaväitteinä Lenita Airiston toimesta hiljattain. Monet muutkin julkisuudesta tutut naiset – Marita Hakala ja Kata Kärkkäinen (Souri) – ovat viime aikoina nousseet muistelemaan Speden käytöstä.

-Mitä tulee näihin seksuaalisiin ahdisteluihin, sellaisista minulla ei ole tietoa, koska en tietenkään ollut sellaisissa tilanteissa milloinkaan itse mukana. En kylläkään koskaan nähnyt Spedessä sellaisia ominaisuuksia, jotka olisivat uhanneet naisia. Olen sen sijaan nähnyt vain hänen ilmiömäisen kykynsä, Danny kuittaa asian Seiskassa.

Danny kuitenkin kertoo tarinasta, joka on vahvistamaton. Hän korostaa että kyse on vain legendasta, joka liikkui siihen aikaan piireissä.

– Aikoinaan liikkui sellainen tarina, jonka mukaan vihastunut Spede saattoi toisinaan lähteä öisille kävelylenkeille Lauttasaaressa. Silloin hän veti pipon syvälle päähän, pisti nahkahanskat käteen, lähti nyrkit pystyssä kaduille ja uhkasi vetää tuntemattomia turpaan, Danny muistelee Seiskassa.

Kuva:

Wikimedia Commons, By Matti Tapola 

Lisää luettavaa