Seiska: suomalaiskaunotar salasuhteessa maailman kalleimman jalkapalloilijan Neymarin kanssa – suomalaistähti pani halvalla ja pottuili rajusti! ”Hän jää!”

Siittä! Ja tuosta! Ja tuostakin vielä!

23.08.2017

Seiska kertoi viime viikolla sivuillaan, että fitnesskaunotar Sofia Belórf oli viettänyt illan ja kenties yönkin jalkapalloilija Neymarin kanssa.

Nyt Italiassa pelaava suomalaistähti Perparim Hetemaj on pottuillut Sofialle ja Neymarille oikein olan takaa ja suoraan jaloille – eikä silleen seiksityyliin vaan kunolla kintuille rapaten kuten Perpalla on kentälläkin tapana.

Perpa laitti Instagram-sivuilleen kuvan, jossa Barcelonan jalkapalloilijan Piquen kuvan tilalle oli photoshopattu Sofian kasvot ja tekstinä oli ”Se queda” eli hän jää. Tämä jäätävä läpändeeros oli viittaus Piquen ja Neymarin yhteiskuvaan, jossa Pique poseerasi Neymarin kanssa kuvassa, jossa oli sama kuvateksti. Tämä kuva julkaistiin silloin kun Neymar pelasi vielä Barcelonassa ja hänen vasta huhuiltiin siirtyvän PSG-futisjengiin.

Neymar siirtyi lopulta PSG:hen 220 miljoonan euron siirtosummalla, joka on kaikkien aikojen ennätys. Perpa pani siis oikein kunnolla halvalla futiksen supertähtiä!

Katso kuvat alta.

Se queda!

Henkilön Perparim Hetemaj (@perpa56) jakama julkaisu

Se queda.

Henkilön Gerard Piqué (@3gerardpique) jakama julkaisu

Lisää luettavaa