Seksiaddiktiota poteva nuori suomalaistyttö haluaisi miehen, mutta…

…hän ei tiedä pystyisikö elämään pettämättä.

Parikymppinen suomalaistyttö on kirjoittanut jo jonkin aikaa mielenkiintoista blogiaan seksiaddiktiosta. Blogi on erittäin suosittu, sillä on jo alun 700 000 lukukertaa.

Nyt kuvillaan blogissa esiintyvä neitokainen kertoo haluavansa parisuhteen. Se ei ole ongelmatonta addiktille.

-Yksin ei ole kiva mennä nukkumaan, jotenkin se lämmin miehinen kainalo houkuttaisi, kainalo joka olisi siinä aina. En enää jaksa hetken säätöjä, olen lopen uupunut niihin… Jotain pysyvää kaipaisi, ihmisen jonka kainaloon voisi käpertyä silloin kun siltä tuntuu, hän kirjoittaa blogissaan.

Mutta:

-…olen ollut itse se joka pettää… Olen kertonut tämän ennenkin, mutta minua pelottaa se että toistan jälleen ne samat virheet. Nyt viimeisen vuoden olen seilannut näiden tuntemusten kanssa, mitään merkittävää edistystä parisuhderintamallani ei kuitenkaan ole tapahtunut… (…) Totuus on kuitenkin se, että ne perversiot ovat edelleen päässäni, joskus on hetki helpompaa, mutta ne palaavat kuitenkin aina takaisin, tiedän sen. Siksi edessäni seisoo iso kysymys johon en tiedä vastausta, koenko aina halua pettää kumppaniani. Niin, se epätietoisuus on pahinta, etenkin kun se kohdistuu itseensä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut