Shokkikauppa: Weekend-festivaali myytiin!

Weekend myytiin.

Konserttijärjestäjä All Things Live on ostanut kansainvälisiä tähtiesiintyjiä Helsinkiin tuoneen Weekend-festivaalin Waterland Private Equity -sijoitusyhtymän tukemana. Yrityskaupan myötä suositun Weekend-festivaalin ympärille kehittyy uusi pohjoismainen toimija, joka parantaa Suomen tunnettuutta musiikkialan kansainvälisillä markkinoilla. Lisäksi se mahdollistaa entistä enemmän esimerkiksi The Rolling Stonesin ja Eminemin kaltaisten nimekkäiden artistien Suomen konsertteja.

Weekend-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista. Se keräsi tänä vuonna Helsingin Suvilahteen lähes 50 000 innokasta festarikävijää.

Weekend-festivaalin taustalla tulee toimimaan All Things Live Finland -niminen yritys, joka on osa pohjoismaista All Things Live -konsernia. Yrityskaupan hintaa ei julkisteta. All Things Live Finland tulee olemaan Suomessa kolmas kansainvälinen konserttijärjestäjä Live Nation Finlandin ja Scorpion lisäksi.

Aiheet: