Sokkikuvat julki – peppumissi Crista Jaatisen pyllyleikkaus täysin pilalle! Mätää tulvii pakaroiden läpi…

Peppumissikisan finaaliin päässyt, jo 17-vuotiaana pakaraimplantit hankkinut Crista Jaatinen on viettänyt ueamman päivän sairaalassa – implanttileikkaus ulkomailla on mennyt pilalle.

03.01.2018

Maaliskuussa 2017 Crista Jaatinen operoitiin Liettuassa. Hänelle laitettiin pakaraimplantit.

-Noin kuukausi leikkauksen jälkeen huomasin toisen implantin näkyvän, myös leikkaushaavani oli repeillyt useasti. Kävin sitä lääkärissä näyttämässä ja huomattiin pakaran olleen tulehtunut, aloitettiin antibioottihoito. Tulehdus saatiin pois mutta implantti silti törrötti ikävästi ulos. Otin klinikkaan yhteyttä ja he suostuivat sen korjaamaan, Crista avautuu blogissaan.

Korjausleikkaus toteutettiin syyskuussa 2017. Kipuja oli ollut paljon. Uusintaoperaation jälkeenkin Crista kertoo kärsineensä kivuista, pakara tulehtui.

-En pystynyt enää kävelemään ja itkin kivusta. Minut otettiin Jorvin sairaalaan osastolle hoitoon ja aloitettiin antibiootit. Pääsin kotiin, kun tulehdusarvot alkoivat laskea, mutta kotiin päästyäni huomasin että implantti törröttää ulos vielä pahemmin kuin ensimmäisen leikkauksen jälkeen.

Myöhemmin Crista on huomannut, että hänelle on hänen mukaansa laitettu täysin eri implantit kuin mistä oli kuulemma ollut puhe.

Viime kuussa kovat kivut palasivat. Nyt tulehdus oli vielä vakavampi. Hän vietti tiputuksessa viisi päivää sairaalassa. Cristan mukaan leikannut kirurgi ei ole ollut vastaanottavainen hänen suhteensa. Mätä alkoi tulla pakaroitten läpi… Edessä on impanttien poisto.

Katso kaikki sokkikuvat ja lue koko juttu Cristan blogista, TÄSTÄ!

Lisää luettavaa