”Sorry kun pilkkasin sinua pikkupippeliksi”

18.03.2012

Rolling Stonesin Keith Richards ja Mick Jagger ovat sopineet välinsä.

Kaikenlaista Rollareitten 50-vuotiseen uraan on mahtunut, mutta Mick Jaggerille saattoi olla liikaa Keith Richardsin lokakuussa 2010 julkaisema omaelämäkerta, josta tuli bestseller. Keith toi Mickistä julkisuuteen hieman kyseenalaisia seikkoja, niinkin ”relevantteja” asioita kuin että sietämättömän Jaggerin miehuuden koolla ei ole kehumista. Välejään bändin vokalistiin herra kuvaili väkinäisiksi.

Rolling Stone -lehden  jutussa kerrotaan nyt, että pari on lyönyt kättä päälle. Jagger on todennut, että millä tahansa uralla on ylä- ja alamäkiä.

-Esimerkiksi 80-luvulla emme kommunikoineet erityisen hyvin. Paneuduin kovasti yhtyeemme bisnespuoleen pääasiassa siksi, että se ei mielestäni näyttänyt muita kiinnostavan, Jagger puolustelee.

Richards taas kertoo kirjansa olleen raaka tarina, jollaiseksi hän oli sen tarkoittanutkin. Silti hän katuu Jaggerin mielen pahoittamista.

Bändi valmistelee paraikaa 50-vuotisjuhlakiertuetta, ja kirjakin yhtyeen taipaleesta julkaistaan. Yhtyeen rumpali Charlie Watts on puolestaan todennut julkisuudessa, ettei yhtye huhuista huolimatta esiintyisi olympialaisissa tänä vuonna.

Lisää luettavaa