Suomalainen asialla: Onko tässä typerin tapa teloa itsensä?

Vauvapalstan keskusteluissa on puhuttu aiheesta, mikä on typerin tapa teloa itsensä. Kokemuspohjaisesti eli empiirisesti tietenkin.

04.08.2019

Tällaisia vastauksia ketjuun tuli:

-Kolautin itseltäni huulen auki ottamalla sängyssä läppärin syliin rinnan päälle.

-Kaaduin kännissä naamalleni jäiseen katuun. Not nice… Baari vaihtui siltä illalta ensiapuun.

-Löin pölynimurin putkella oman silmän mustaksi. Sattui aivan järjettömästi.

-Puukotin itseäni jalkaan. Olin tuolloin hotelli- ja ravintola-alan koulussa ja ollut keittiötunti. Veitset nahkapussissa repussa. No veitsi oli karannut pussista ja pisti mua reiteen kun istuin bussiin ja heitin repun jalkojen päälle. Tikkejä tuli ja maailman mielenkiintoisin bussimatka…

-Yritin nykiä veneen köyttä auki, en saanut, ja kiskoin ihan raivoissani, kunnes se yhtäkkiä aukesikin, ja löin sen narun periksi antaessa näppärästi itseäni nyrkillä tosi kovaa naamaan ja tipahdin veneen ja laiturin väliin veteen.

-Pieraisin stendariin, niin että perskarvat kärähti.

-Puraisin ompelulankaa poikki ja sain jotenkin sönkäistyä sen neulan silmääni.
Tökkäsi silmänvalkuaiseen, vähän tuli verta, mutta onneksi parani itsekseen eikä jäänyt mitään vauriota.

-Ensimmäistä kertaa käytin paistinpannuani uunivuokana (oli sellainen pannu joka siihen soveltuu), eli laitoin kanat pikaisen paiston jälkeen vielä uuniin pannussa. Muistin käyttää uunikinnasta kun otin pannun ulos, mutta parissa minuutissa unohdin ettei se ollutkaan enää ”normaali paistinpannu” ja tartuin paljaalla kädellä 200-asteisesta metallisesta kahvasta. Ei onneksi lääkäriä tarvittu mutta käsi oli muutaman viikon poissa pelistä.

-Kumarruin ottamaan lattialta suihkusaippuan ja onnistuin osumaan noustessa vasen rinta edellä hanaan. Näkyi tähtiä hetken aikaa, meinasin pyörtyä samalla. Oli rinta mustan pitkän aikaa ja taisi lääkäri epäillä lievää rintalastan murtumaa. Ei onneksi ollut.

-Minä nuorempana istuin kännissä penkistä ohi ja mursin häntäluuni. Oli kipeä pitkään ja myöhemmin kesällä festareilla, taas humalassa, lensin persiilleni. Sattui istua vielä syksylläkin

Lisää luettavaa