Suomalainen viihdepersoona tylytti tyhmät naiset: Miten helvetin sekaisin pitää olla!

12.02.2017

Viihde- ja mediapersoona Niko Saarinen on avannut sanaisen arkkunsa ja puhuu nyt melkoisen monen taapertajan suulla. Kyse on huijauksen kohteeksi joutuvista naisista. (Pitää muistaa että myös miehet joutuvat huijausten kohteiksi.) Mutta näin Niko kirjoittaa:

-Kun vuosi sitten luki ekan uutisen miten ”Mervi,62, menetti omaisuutensa nettihuijarille” jopa hieman tunsin sääliä. Nyt 100 uutista myöhemmin mä sanon että sääli on vaihtunut kiukuksi, Niko tykittää.

-Miten helvetin sekasin sun pitää olla että sä annat ventovieraalle ihmiselle 200 000e? Ja ei, ei riitä vastaukseksi että jollain ihmisellä on hyvä sydän ja joku taas osaa vedellä oikeista naruista. Aina puhutaan miten nuorten pitäisi oppia käyttäytymään somessa ja ikärajat pitäisi nostaa sovelluksiin. Mä kyllä ehdotan että yläikäraja vois kanssa olla paikallaan Facebookissa. Siis ellei näissä uutisissa lukis perässä ”poliisi vahvistaa että tapaus on tutkinnassa” niin mä jopa epäilisin näiden tarinoiden aitoutta. Niinku mitä helvettiä?

Nikolla on myös idea:

-Jos mahdollista niin voisko joku tuotantoyhtiö tehdä näistä naisista dokumentin missä ne esiintyy kameran edessä ja kertoo nää tarinat! Mä haluaisin päästä ihan asteen lähemmäs ja syvemmälle kuin mitä nää uutiset päästää. Ja kyllä…tää ilmiö kiinnostaa mua, koska tää on jotenkin niin järjetöntä että en vaan pysty käsittämään.

Lisää luettavaa