Suomalaisjulkkis aloitti vaginahierojana: Tule niin avaan pimppijumisi!

17.10.2016

Antti Kurhinen kiinnostui vaginahierojan ammatista nähtyään toimen harjoittajan työtä televisiossa. Antti päätti kouluttautua jossain vaiheessa vaginahierojaksi, mutta mielenkiinto ammatinvalintaa kohtaan on ylittänyt kaikki mittapuut.

Antti on saanut hurjasti viestejä ja postia, ja myös tuntemattomat ovat tulleet pysäyttelemään.

-Olin turkulaisravintolan avajaisissa perjantaina, ja sielläkin kymmenet ihmiset, ja tietenkin naiset etupäässä, tulivat aiheesta juttelemaan, Antti kertoo Comolle.

Nyt Antti bloggaa aloittavansa koehieronnat.

-Olenkin nyt sitten ajatellut tässä kun niin moni kyselee ja kun niin monia asia kiinnostaa niin paljon, kysmyksiä tulee minulle roppakaupalla varsinkin facebookissa, tinderissä naisilta, sähköpostiin, niin olen päättänyt toteuttaa semmoisen jutun, että joku teistä saa tulla minun koehierottavaksi ja saa sitten antaa palautetta siitä minkälaista tämä hierontani oli, sekä mitä kaivattaisiin lisää. Tämä kaikki sitten kuvataan videolle ja julkaisemme teille muille nähtäväksi. Tietenkin intiimit paikat peitämme peitolla, jotenka sitä ei tarvi pelätä että ihana simpukkanne pääsee näkee päivänvaloa ;)!  Muuten tosiaan homma tulee nauhalle. Eli nyt siis etsitään tositarkoituksessa rohkeaa, avointa, sosiaalista, mielellään kaunista ja paljon jumeja sekä traumoja alapäähän saanutta neitosta koekaniiniksi! Antti kirjoittaa blogissaan.

Olemme sanattomia!

Lisää luettavaa