Suomalaisjulkkis: Dramaattinen ero! ”Nainen haluaa tapailla myös muita”

Antti Kurhisen salamarakastuminen on päättynyt äärimmäisen onnettomissa merkeissä. Antti on aivan uupunut. Nyt hän tilittää koko jutun Comolle.

05.06.2019

Antti Kurhinen vastaa surullisena puhelimeen Comon soittaessa. Ilmassa on ollut viime viikot rakastumista. Suomen tavoitelluin poikamies ihastui kerrankin oikeasti ja oli valmis vaikka mihin: mutta nainen ei sitten kuitenkaan.

Ero on nyt tosiasia.

-Olin valmis antaan kaiken, muuttaa mun koko elämäntyylin, panostamaan täysillä, rakastamaan täysillä, olemaan paras mies sille maailmassa. Olin jo suunnittelemassa että ostan sille tietynrotuisen koiranpennun kun se tykkää niistä niin paljon. Suunnittelin yllätysmatkaa heinäkuulle Ibizalle. Vaikka mitä asioita halusin tehdä sen eteen, olin valmis olemaan paras mahdollinen mies sille. Mut mikään ei riittänyt.

Mitä tarkoitat?

-Hän valitettavasti halusi samaan aikaan tapailla muita, eli ei vakavaa suhdetta. Sanoin että se ei käy koska rakastan häntä ja en halua jakaa häntä muiden kanssa. Hän olisi halunnut jatkaa samaa eli viettää ihanaa aikaa yhdessä, rakastella ja olla vaan, mut ei enempää. Se ei mulle riittänyt koska halusin enemmän, halusin rakentaa tulevaisuutta ja suhdetta. Minun oli pakko pistää kokonaan välit poikki, ja pyysin että hän ei pidä mitään yhteyttä minuun, ainoastaan silloin voi ottaa yhteyttä jos vastaus on että ”rakas haluan tosissaan yrittää sinun kanssasi ja en halua olla muiden kanssa”, Antti kuvailee.

Antti uskoo että nainen myös hivenen pelkäsi julkisuutta ja mietti mitä muut ajattelevat.

-Vaikka nimenomaisesti hänen takiaan julkisesti kerroin, että lopetan eroottisen taksin, ja kaikki muut seksivivahteiset viihdehommat. Mikään ei riittänyt, ei mikään.

Mikä nyt eteen, Anakonda?

-Olen todella kiitollinen ihanasta ajasta mitä meillä oli, pitkästä aikaa sain rakastaa ja tuntea superihania fiiliksiä, ja ehkä me vielä joskus tavataan, jos kohtalo suo.

Pariskunta ei siis ole eronnut huonoissa väleissä.

Antti, jatkatko eroottisen taksin ajamista?

-No, en jatka. Tuntuu tällä hetkellä kaiken kaikkiaan väärin tehdä sitä. Muutenkaan muut naiset eivät kiinnosta yhtään tällä hetkellä. Hän on kaikista huolimatta minulle se maailman ihanin ja kaunein nainen ja tuun aina välittää hänestä tosi paljon, Antti päättää.

Lisää luettavaa