Suomalaisjulkkis haukkui poliitikot!

03.04.2016

Kohublondina tunnettu Marianne Kallio on ottanut vahvasti kantaa poliittiseen päätöksentekoon blogissaan. Mariannen mukaan poliitikoille näyttää kusettaminen olevan sallittua.

-Pitkään olen miettinyt miksi politiikot saavat käyttää vaalimainoksissaan, omissa äänestyssivuissa sun muissa mainoksissa, lupauksia ja asioita joihin HE lupaavat puuttua, korjata ja muuttaa. Mutta kun käykin niin, että kyseiset politiikot pääsevät eduskuntaan, he kääntävät kelkkansa ja se sallitaan ilman minkäänlaisia sanktioita. Eli julkisesti paskanpuhuminen, kansan kusettaminen tms ovat sallittua. Mutta mitään seuraamuksia tästä ei heille seuraa, Marianne aprikoi.

Marianne miettii myös, miksi ihmeessä häikäilemättömät omaneduntavoittelijat pääsevät vuosi toisensa jälkeen politiikkaan.

-Eiväthän he tiedä millaista on elää sellaisena ihmisenä, joka laskee jokaisen sentin (…) Uusien lakien ja lisääntyneiden kiristyksien myötä monen kroonisesti sairaan puolet lääkkeistä ovat kuluneina viime vuosina jääneet apteekkiin. Varaa niihin ei vain kertakaikkiaan ole, sillä terveytensä kaupalla nykymaailmassa on riskeerattava, koska muuten ei ole varaa edes jonkinlaiseen ruokaan ja asumiseen, nainen pasmentaa.

Lue avautuminen TÄSTÄ

 

Lisää luettavaa