Suomalaisjulkkis lopettaa alkoholin: ”Olen kuin invalidi 36-vuotiaana!”

Temptation Islandistakin tuttu Antti Kurhinen, Nelonen

Refluksia ja vaikka mitä.

Antti Kurhinen on avautunut somessa terveyshuolistaan, jotka kuulemma ”ottavat pannuun”.

-Voin sanoa nyt jälkiviisaana kuten monet muut, että hitto kun olisin aikaisemmin pitänyt terveempiä elämäntapoja, niin ei tarvisi kärsiä seuraamuksia. Noh, nyt sitten omien virheiden kautta taas opitaan, hän kirjoittaa.

Antti toteaa harrastaneensa urheilua liki päivittäin, mutta biletys, alkoholi ja paska ruokavalio ovat viidentoista vuoden aikana tehneet kropassa tehtävänsä.

-Nyt sitten vaivaa on jos toista, kolottaa siel sun täällä, joka haittaa todella paljon päivittäistä elämistä ja vie iloa elämältä. Viime viikot taas rampannut lääkärissä eri vaivojen takia ja alkaa tuntuu siltä, että olisi kuin invalidi 36-vuotiaana. Pahimpana tähän voin luetella todella pahan refluksin, joka saa koko päivän tuntumaan helvetiltä. Miettikää jos teillä olisi paha närästys 24h ja siihen ei edes enää vahvat lääkkeet kunnolla auta! Se on silkkaa kidutusta, kun koko ajan pala kurkussa, mahahapot suussa, ruokatorvi tulehtunut ja et voi edes mennä lenkille kunnolla kun pelkästä pienestä hölskytyksestä mahassa tunne on semmoinen että itku meinaa päästä tuskan ja kivun takia! Salilla kun vähän rehkii, nii se on siinä, piru on irti taas ja silmissä sumenee happohyökkäyksen takia!

Antilla on myös testosteroniarvot päin prinkkalaa. Hän on ollut väsynyt ja voimaton. Myös seksuaaliset halut ovat poissa.

-Ei kiva, ei sitten yhtään vitun kivaa sanon minä!

Mies aikookin tehdä todellisen elämäntaparemontin. Hän ei halua kitua enää. Alkoholi loppuu nyt kuin seinään.

-Ja teille kaikille nyt ketkä on tottunut siihen, että soitetaanpa Antille, hän lähtee meidän kanssa bailaa aivan töttöröö, niin voin sanoa ystävällisesti nyt, että kiitos jätän väliin niin säästytte turhalta soittelulta eikä tarvi pahoittaa mieltä, Antti kirjoittaa somessa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut