Suomalaisjuontaja teki Sabrinat: Näitä poven muotoja muistelemme vielä keinutuolissakin!

Boys boys boys. Sabrina lauloi niin. Ja nyt hyräilemme sitä itseksemme katsoen matkaohjelmajuontaja Elina Tervon kuvaa.

Elina Tervo on nimittäin rannikokaupunki Xiamenissa, Kiinan Fuijianin provinssin eteläosassa. Siellä hän nousee uima-altaasta kuin Sabrina sillä kuuluisalla hittivideollaan.

Toisessa kuvasa Elina on kuin laulun Helga-neiti kylvyssä. Kyllä täytyy taas todeta, että on se ihanaa kun meillä on näin kauniita juontajia.

Melkein tässä unohtuu koko matkaohjelman katsominen, kun katsoo vain juontajaa. Ai mikä matkaohjelma? No nähkää vaivaa ja KVG.

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö @storytel_fi Koska sut on viimeksi pysäyttänyt joku kirja? Tässä aamukahvia hörppiessäni sain päätökseen tämä uskomattoman selvitymistarinan Aushwitzin tatuoija. Se oli järkyttävä, ahdistava, surullinen , vaikuttava ja tietenkin mieletön rakkaus ja selvitymistarina. Ihan käsittämätöntä että se on vielä totta. Suosittelen kaikille🙏🏼 . . Jos et ole vielä lunastanut sun 30 päivän ilahduttamislahjaa minulta sinulle, niin käy lunastamassa se nyt. Saat kuunnella ja lukea ilmaiseksi @storytel_fi kuukauden ajan ☺️❤️ Linkin löydät mun stoorista tai profiilista. #storytel #storytelfi #äänikirja #ekirja #kirjasuositus #influencer #30päivääilmaiseksi #elinatervo

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut