Suomalaismies suunnittelee joukkokannetta: ”15v seksisarjakiristäjä saatava kiinni”

04.01.2017

Suomalainen mieshenkilö on kyllästynyt suuressa netin seuranhakupalvelussa mellastavaan tai mellastaviin huijareihin ja kiristäjiin. Nyt hän haluaa saada rikolliset vastuuseen ja seksisarjakiristäjän kiinni.

Näin mies kirjoittaa Iskuri.netiin postaamassaan viestissä:

”Täällä iskurien puolella pyörii 18-20 vuotiaaksi esiintyvä seksiä etsivä nainen. Hän vastaa takaisin massaviestillä, johon piilottaa ovelasti, että täyttää 16 vuotta lähiaikoina, ja kerää seksiä vastaan rahaa johonkin tarkoitukseen. Pyytää puhelinnumeroa tai Facebook-tiliä ja tämän jälkeen tulee taas massaviesti missä vaaditaan rahaa, ettei nosta syytettä pedofiliasta ja julkisesta nöyryytyksestä.”

Viesti jatkuu:

”Itse asiassa hän itse tekee rikoksen esiintyessään vääränä henkilönä kiristääkseen taloudellista hyötyä itselleen. Hän käyttää ainakin yhtä pankkitiliä ja lienee jäljitettävissä myös gmailin / iskurin serveritietokannan kautta.Jos jollakulla on tiedossa hänen suomalainen normaali pankkitilinumero, voidaan 100% varmuudella nostaa häntä vastaan joukkokanne kiristämisestä ja mahdollisesti solvauksesta, riippuen siitä, mitä olette hänelle vastanneet. Täällä käyttänyt sähköpostissa nimeä Noora. Toistan, hän tekee rikoksen. Älkää maksako euroakaan.”

Vihastunut sanoo olevansa keski-ikäinen lakia tunteva mies.

Iskuri-nettisivulta löytyi tänään 4.1. lukuisia miesten kirjoittamia viestejä, joissa varoitellaan seksihuijareista ja kiristäjistä.

Kannattaa muistaa, että netissä mikään ei välttämättä ole sitä miltä näyttää. Tämänkin/näidenkin tempausten takana voi olla toinen mies. Rikollista toimintaa huijaaminen silti on.

Lisää luettavaa